Specialiști de vârf în procedura de ablație cu laser pentru tumorile de prostată

Sunteți, sau este cineva pe care îl iubiți, cu risc de cancer de prostată? Vi s-a spus că rezultatele testului dvs. PSA sunt mari și aveți nevoie de o biopsie? Ați avut o biopsie pozitivă? Explorezi alternative la chirurgie sau radiații?

Lumea cancerului de prostată poate fi copleșitoare, cu informații confuze și conflictuale despre boală și tratamentele ei, dar nu explică ce se întâmplă în interiorul propriului corp.

Fiți siguri. Echipa Sperling Prostate Center este aici pentru a vă pune mintea în larg.

Sperling Prostate Center din România și București oferă imagini noninvazive avansate ca prim pas revoluționar în detectarea și diagnosticul tumorii de prostată. Cu cât știi mai multe despre ceea ce se întâmplă în corpul tău, cu atât îți vor fi mai informate și mai raționale deciziile de asistență medicală. Cea mai bună educație este să ai o imagine clară a ceea ce se întâmplă în propriul corp. Dr. Sperling și echipa sa vă vor întâmpina și vă vor susține pe măsură ce imaginile avansate vor fi capturate, glanda prostatică este mapată, iar rezultatele vă sunt explicate într-un mod pe care îl puteți înțelege pe deplin.

Spre deosebire de tratamentele convenționale de prostată, abordarea noastră oferă o conservare a calității vieții care anterior nu putea fi realizată atunci când fac față cancerului de prostată. Asta înseamnă efecte secundare minime, rată de recurență scăzută și risc aproape inexistent de incontinență sau impotență . Și cu timpul de procedură incredibil de rapid și recuperarea rapidă, pacienții se pot întoarce la rutine normale aproape imediat - inclusiv sexul și exercițiile fizice - știind că boala lor este sub control și viața lor liberă să se bucure.


Despre Dan Sperling, MD, DABR

Dr. Dan Sperling

Dan Sperling este lider în diagnosticul tumorilor de prostată prin utilizarea tehnologiei ghidate de imagine, în special, imagistica prin rezonanță magnetică (IRM) pe care o folosește pentru localizarea tumorii, biopsie , cartografierea prostatei și planificarea tratamentului. Faceți cunoștință cu Dr. Sperling »

Acest site utilizează cookie-uri pentru a analiza traficul și comportamentul utilizatorului, pentru a vă proteja confidențialitatea și pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare. Aflați mai multe.
close-image