Prostata și corpul tău - Care este legătura?

Afecțiunile și bolile prostatei variază de la cele doar incomode și ușor jenante la cele care pun viața în pericol și provoacă anxietate. Cele mai frecvente probleme de prostată sunt:

  • Prostatita (inflamație, adesea cauzată de o infecție bacteriană, dar nu întotdeauna)
  • Hiperplazie benignă de prostată sau BPH (mărirea necanceroasă a prostatei din cauza îmbătrânirii)
  • Cancer de prostată

Pentru mulți dintre pacienții care vin la Sperling Prostate Center, o problemă a glandei prostatei acționează ca un barometru al unei probleme mai largi de sănătate. Un corp de cercetare în creștere face un caz convingător pentru ceea ce sugera deja intuiția și bunul simț. Dacă corpul dvs. este în stare maximă, aveți un risc redus de cancer de prostată și alte dificultăți de prostată. Mai important, ești mai puțin sensibil la boli cardiovasculare, tulburări cronice precum diabetul și alte tipuri de cancer. Probabil vă bucurați de o calitate de viață excelentă pentru dvs. și pentru cei dragi.

La Sperling Prostate Center, dorim tot ce este mai bun pentru bărbații care ne consultă pentru diagnosticare și opțiuni de tratament pentru prostată. Chiar și fără istoric familial de cancer de prostată sau de sân (da, genele cancerului de sân se găsesc la bărbații cu cancer de prostată), o multitudine de factori ridică șansele de a dezvolta cancer de prostată, de exemplu, supraponderale, fumat, lipsa exercițiilor fizice, alimentație slabă, și toxinele de mediu, pentru a numi câteva. Misiunea noastră de a restabili și menține sănătatea prostatei include responsabilitatea de a se adresa întregii persoane ca sursă de bunăstare a prostatei. Dacă îmbrățișezi bunăstarea fizică, mentală și emoțională, corpul tău va prospera - iar glanda prostatică îți va mulțumi.

Oferim această secțiune pentru sănătate pentru bărbați, în speranța că acționează ca o hartă și o busolă pentru a vă ajuta să vă arătăm peisajul și să vă orientăm către pașii de acțiune pe care îi puteți face. Amintiți-vă: reducerea la minimum a riscului de cancer de prostată implică aceleași modificări ale stilului de viață care dezarmează criminalul principal, boli de inimă.

Wellness Warriors - maximizarea sănătății și apărarea împotriva cancerului

Corpul tău este un sistem uimitor și complex. Dacă apare vătămarea sau boala, aceasta are capacitatea de vindecare integrată. Acest lucru le-a permis oamenilor să supraviețuiască și să prospere, de la Epoca de Piatră la propria epocă a informației. Faptul este însă că, începând cu anul 1970, incidența tulburărilor legate de stilul de viață și a cancerului este în creștere. De ce? Pentru început, dieta tipică Prima lume promovează inflamația internă cronică și lipsește nutrienți care mențin sistemul nostru imunitar în condiții de top; produsele pe care le folosim pe corpul nostru conțin substanțe chimice toxice; iar stresorii cu care ne confruntăm zilnic duc la stări mentale, emoționale și atitudinale care ne pot dăuna de fapt.

Trei chei pentru sănătate

Corpul vostru a intrat în lume cu capacitatea naturală de a se proteja și de a se apăra. Acest lucru poartă cu ea responsabilitatea personală de a contracara amenințările de sănătate de azi, prin alegerea conștientă care ne ajută corpul să ne ofere o viață lungă, sănătoasă și fericită. Există trei chei pentru maximizarea sănătății și descurajarea bolilor, inclusiv cancerul și afecțiunile cronice, cum ar fi obezitatea și diabetul:

  1. Susțineți capacitatea organismului de a preveni apariția problemelor.
  2. Dacă este necesară intervenția și intervenția bolii, întăriți sistemul imunitar pentru a spori eficacitatea tratamentului.
  3. După tratament, dedicați-vă alegerilor continue care să echilibreze sistemul și să păstreze bunăstarea.

Pe scurt, deveniți propriul dvs. Războinic Wellness, începând ACUM!

Cele trei taste sunt interrelaționate. Fiecare dintre chei este o responsabilitate de sine stătătoare, cu avantaje importante. Cu toate acestea, atunci când sunt complet integrați, maximizează ceea ce poate face corpul în mod natural, prin suprapunerea în moduri care întăresc fiecare dintre ele.

Originile cancerului în organism

Pentru a vă ajuta organismul să își facă treaba pentru prevenirea cancerului, iată câteva fapte de cancer.

  • Când țesutul sănătos din corp este infectat, rănit sau bolnav, inflamația se dezvoltă în și în jurul zonei afectate, precum o armată care vine să apere teritoriul. Pe măsură ce sângele se grăbește, celulele albe din sânge ajută la contracararea sistemului imunitar împotriva oricărui invadator în timp ce se închide din zonă. În timpul procesului, mesagerii chimici au creat regenerarea țesutului împreună cu vasele de sânge, astfel încât site-ul să poată fi reparat. Inflamarea în sine nu provoacă cancer, dar cancerul este oportunist și egoist. Poate deturna aceste resurse și le poate suprima mecanismele de control pentru a-și promova propria creștere. Întrucât o mare parte din alimentația noastră din SUA favorizează de fapt inflamația cronică, organismul devine un fel de teren de reproducere pentru cancer. Aveți inimă: puteți preveni inflamațiile inutile pe care cancerul le poate manipula de la sine.
  • Timpul în care trăim este adesea numit Epoca informațională, dar ar putea fi numit Epoca cancerigenă. Carcinogenii sunt substanțe toxice care ne poluează corpul și fac rău. Se știe că azbestul și fumatul duc la cancer pulmonar. Metodele agricole și zootehnice pentru a hrăni masele au condus la sursele noastre alimentare cu pesticide, erbicide, hormoni de creștere și antibiotice asociate cu dezvoltarea cancerului condus hormonal, precum cancerul de sân și cancerul de prostată. Alte tipuri de cancer de organ pot rezulta din deteriorarea microscopică a celulelor făcute țesuturilor unde se depun și se acumulează reziduuri din aceste substanțe chimice. Aveți grijă: vă puteți proteja de cancerigeni cu modificări ale stilului de viață.
  • Până la Revoluția industrială, societatea era în mare parte agrară și adulții își petreceau zilele în sarcini care necesitau muncă fizică. De la Revoluția Industrială, mecanizarea a înlocuit treptat mișcarea corpului. Într-o lume în care cariera și naveta absoarbe multe ore de veghe, lucrătorii de astăzi tind să fie staționari (stând sau stând într-o singură locație), călărind în mașini și lifturi și stând în fața unui centru de divertisment la sfârșitul unei zile lungi. Fără exerciții fizice regulate, sistemele organismului din vasele de sânge microscopice, organe, plămâni și inimă devin literalmente mai puțin eficiente. Chiar și pereții arterelor și venelor noastre își schimbă treptat forma de la circular la eliptic și devin mai predispuși la efectele oxidării, astfel încât lipidele (grăsimile) din fluxul sanguin să se acumuleze pe pereții interiori ai vasului, creând o catastrofă cardiovasculară.
  • Corpul nu este afectat doar din exterior. Mediul nostru intern are, de asemenea, un impact asupra stării de bine. Chiar și evenimentele mici din viața de zi cu zi, munca și relațiile disfuncționale declanșează emoții negative (frică, anxietate, furie, frustrare, descurajare, atitudine proastă, vinovăție etc.) Aceste sentimente sunt stresori care ne mențin într-o stare hiperadaptată numită luptă sau zbor. sau răspunsul la stres. Principalii mesageri biochimici care sunt eliberați în timpul acestui răspuns sunt adrenalina, cortizolul și norepinefrina. În timp ce aceștia sunt cei mai buni prieteni ai dvs. în situații de urgență, stilul de viață de astăzi îi menține la niveluri persistent ridicate care îi transformă în dușmani. În timp, ele pot duce la hipertensiune arterială, tensiune constantă, tulburări cardiace, probleme digestive și mai multe inflamații. Ia cuvântul nostru pentru asta:
Acest site utilizează cookie-uri pentru a analiza traficul și comportamentul utilizatorului, pentru a vă proteja confidențialitatea și pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare. Aflați mai multe.
close-image