Specialist în imagini avansate și tratament de ghidare a prostatei IRM, fondator al Sperling Prostate Center

Dr. Dan Sperling

Dr. Dan Sperling este lider în detectarea tumorilor de prostată prin utilizarea tehnologiei ghidate de imagine. Dr. Sperling a dezvoltat soluțiile 3T Multi-Parametric RMN - BlueLaser ™ . El este specializat în imagistica prin rezonanță magnetică (IRM) pe care îl folosește pentru detectarea tumorii, biopsii țintite (RMN-Ghided Biopsy; cartografierea prostatei și tratament).

Dr. Sperling servește ca director medical și șef al uroradiologiei intervenționale la Sperling Prostate Center din România și București, precum și director medical al practicii sale parentale, Sperling Medical Group.

Dr. Sperling este membru al consiliului american de radiologie și licențiat în Massachusetts, România, Maryland, București și New Jersey. În plus, el este certificat de Societatea Uroradiologiei, Societatea Americană de Medicină cu Laser și este un consiliu american de diplomă de radiologie. A finalizat o bursă în PET / CT oncologic și imagistică corporală intervențională la Colegiul de Medicină Albert Einstein din Montefiore Medical Center din București. A finalizat oa doua bursă în radiologie nucleară la Școala de Medicină a Universității din București la Spitalul Universitar Northshore.

Dr. Sperling vorbește la nivel național despre detectarea și tratamentul cancerului de prostată. Cel mai recent Dr. Sperling a ținut prelegeri la peste 150 de urologi la NYU Medical Center, în cadrul conferinței pentru Progrese în imagistica prostatică și tratamentul focal ablativ al cancerului de prostată.

Domenii de practică de specialitate

Dr. Sperling folosește un RMN multi-parametric de înaltă definiție pentru a produce imagini detaliate ale prostatei. Tehnologia sa RMN oferă imagini precise care detaliază dimensiunea și dimensiunile glandei, ceea ce îi permite să mapăm prostata cu o precizie superioară. În plus, Dr. Sperling efectuează mai multe teste în timpul RMN pentru a identifica tumorile potențiale și pentru a marca aceste regiuni de interes. Rezultatele afișează dimensiunea și locația tumorilor posibile într-un detaliu fără precedent. Orice suspiciune de tumori poate fi direcționată și eșantionată prin biopsie ghidată prin RMN sau biopsie prin fuziune RMN / ultrasunete. Combinând rezultatele biopsiei cu harta prostatei, Dr. Sperling poate ajuta pacienții și medicii să îmbunătățească detectarea cancerului și planificarea tratamentului , indiferent dacă tratamentul la alegere este chirurgie, radiație sau ablație, așteptare atentă sau terapie focală.

Dr. Sperling oferă mai multe metode de tratare a tumorilor de prostată, inclusiv RMN-Ghidat cu ablație cu laser de prostată , o procedură pe care a ajutat-o ​​ca pionier. Acest tratament revoluționar reprezintă o schimbare majoră de la chirurgie și radiații radicale. Ablația cu laser de prostată cu ghid RMN este o procedură minim invazivă care poate elimina practic multe dintre riscurile asociate cu formele tradiționale de tratament al prostatei, cum ar fi impotența (disfuncția erectilă) și incontinența (pierderea controlului vezicii urinare). Ablatia laser ghidata prin RMN nu necesita chirurgie internata si este efectuata de Dr. Sperling in mai putin de o ora.

Vedeți ce spun pacienții noștri

Dan Sperling a fost pionier în tratamentul focal cu ablație cu laser a cancerului de prostată detectat timpuriu. Am fost unul dintre oamenii norocoși care a fost candidat pentru acest lucru și am întreprins procedura luni după-amiază. Înainte și după imagini au arătat toate tumorile dispărute. Nu pot începe să vă raportez cât de ușurat sunt în măsură să pot finaliza această calitate a tratamentului și mi s-a descris postul de succes al diagnosticului. Se pare că există aceste efecte secundare literalmente ZERO, spre deosebire de toate celelalte tratamente, pentru care sunt incredibil de recunoscător. Oricine are probleme de prostată sau poate cunoaște pe cineva care are, trebuie să-i ia în considerare tratamentul Sperling. "

Acest site utilizează cookie-uri pentru a analiza traficul și comportamentul utilizatorului, pentru a vă proteja confidențialitatea și pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare. Aflați mai multe.
close-image